Δείγμα 3dBook για προσωπική χρήση Photobook cookbook travel-story Δείγμα 3dBook για προσωπική χρήση Thesis

Δείγμα Photobook

Δείγμα Cookbook

Δείγμα Travel Stories

Δείγμα Thesis


Κερδίστε άμεσα χρήματα διαθέτοντας προς πώληση το δικό σας βιβλίο με συμβουλές διατροφής (ebook)

Είστε ειδικός σε θέματα Διατροφής? Έχετε άποψη, γνώση και επιμονή? Η διατροφή και οι σωστές συνήθειες δεν είναι μόνο θέμα βιβλίων και γνώσεων... Είναι κυρίως μιά στάση ζωής που πηγάζει από τη συνεχή γνώση, μελέτη και προσαρμογή. Αυτή τη γνώση μεταφέρετε τώρα εύκολα σε χιλιάδες αναγνώστες με το δικό σας 3Dbook.

Είναι πολύ απλό!

Δημιουργήστε το δικό σας ηλεκτρονικό βιβλίο με συμβουλές διατροφής ebook σε μορφή 3Dbook και διαθέστε το προς πώληση στο 3Dbookstore.

Περισσότερες ιδέες!

Περισσότερες ιδέες ηλεκτρονικών βιβλίων (ebooks) προς πώληση σε μορφή 3Dbook.

Γίνετε συγγραφέας και κερδίστε από τις online πωλήσεις του βιβλίου σας.

Έχετε ιδέες, όρεξη και διάθεση για δημιουργία? Τώρα έχετε τη δυνατότητα να γίνετε συγγραφέας και να δημιουργήσετε το δικό σας 3Dbook, με ή χωρίς την βοήθεια των επαγγελματιών, να το διαθέσετε online στο 3Dbookstore και να έχετε άμεσα κέρδος από κάθε πώληση. Είναι πραγματικά τόσο απλό και κυρίως κερδοφόρο!

Ηλεκτρονικό βιβλίο (ebook) προς πώληση σε μορφή 3Dbook χωρίς δεσμεύσεις.

Δεν δεσμεύεστε με αποκλειστικότητες, συμβόλαια και ρήτρες.

Δημιουργώντας το δικό σας 3Dbook, είστε ο μόνος και αποκλειστικός δικαιούχος του έργου σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το διαθέσετε στην τιμή που θα επιλέξετε (υπάρχουν 3 επιλογές) και να το προβάλετε όπου εσείς επιθυμείτε. Η επιλογή είναι μόνο δική σας.

Το δικό σας ηλεκτρονικό βιβλίο (ebook) προς πώληση με επίκεντρο τον αναγνώστη.

Δημιουργήστε το δικό σας ebook, με επίκεντρο τον αναγνώστη

Συγκεντρώστε το υλικό, μελετήστε το προσεκτικά και βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του αναγνώστη. Το ψηφιακό σας βιβλίο πρέπει να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Να εξάπτει τη φαντασία. Να είναι χρήσιμο. Γιατί αυτό θα σας αποφέρει και κέρδος.

Δημιουργία του δικού σας ηλεκτρονικού βιβλίου (ebook) σε μορφή 3Dbook με την βοήθεια των ειδικών.

Έχετε βοήθεια από ειδικούς

Η μεγάλη διαφορά του 3Dbook είναι ότι βρίσκεται δίπλα σας για να υλοποιήσει την ιδέα σας. Οι επαγγελματίες γραφίστες, illustrators, κειμενογράφοι είναι στη διάθεσή σας για να σχεδιάσουν το εξώφυλλο ή τις εσωτερικές σελίδες του βιβλίου σας.  Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε από τα έτοιμα templates για μιά πιό γρήγορη και οικονομική λύση.

Αποκτήστε εισόδημα από το δικό σας ηλεκτρονικό βιβλίο (ebook) σε μορφή 3Dbook μέσω του 3Dbookstore.Έχετε κέρδος 80% για κάθε πώληση

To ebook θα σας αποφέρει κέρδος το 80% για κάθε πώληση, γιατί εμείς στο 3Dbook.gr πιστεύουμε ότι η πνευματική σας δημιουργία πρέπει να αμείβεται με το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό. Γίνετε λοιπόν τώρα συγγραφέας, με τη δική σας έκδοση και κερδίστε άμεσα χρήματα.

Παρακολουθήστε τις πωλήσεις του δικού σας ηλεκτρονικού βιβλίου (ebook) μέσω του 3Dbookstore.Πωλήσεις που τις παρακολουθείτε online 24/7

Διαθέτοντας το ebook σας για πώληση online από το 3Dbookstore, έχετε ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα δεδομένα του, τις πωλήσεις του, το κέρδος σας. Είστε πλέον συγγραφέας με τη δική σας έκδοση να πωλείται σε όλο τον κόσμο online.

Μετατροπή ηλεκτρονικού βιβλίου (ebook) σε μορφή 3Dbook με ελάχιστο κόστος.Ελάχιστο κόστος για την μετατροπή σε 3Dbook και διάθεση μέσω του 3Dbookstore

Για κάθε βιβλίο η ομάδα του 3Dbook.gr ασχολείται προσωπικά έτσι ώστε η μετατροπή να γίνει άψογη αισθητικά. Το κόστος για κάθε ψηφιακό βιβλίο (79€) που διατίθεται προς πώληση, είναι άπαξ και ισχύει ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τις σελίδες του βιβλίου.

Με μια ματιά

Δημιουργήστε τώρα το δικό σας 3Dbook και γίνετε συγγραφέας και εκδότης μαζί!

  • Δεν είναι ένα απλό ebook!
  • Είναι διαθέσιμο online
  • Κερδίζετε το 80% από τις πωλήσεις
  • Έχετε 24/7 έλεγχο των πωλήσεων σας