Ιδιώτες-Προσωπική Χρήση

Μοιραστείτε τις ιδέες και τις αναμνήσεις σας με όσους αγαπάτε..!

break

Το δικό σας 3Dphotobook

Μαγειρική & Δημιουργία

Travel Stories με συγγραφέα εσάς

με τον έρωτα της ζωής σας!

Αναδείξτε τις ικανότητές σας τώρα!

Αναμνήσεις και ιστορίες σε ένα!

Ηλεκτρονικό βιβλίο ebook σε ψηφιακή μορφή 3Dbook - Photobook, Αλμπουμ φωτογραφιών Ηλεκτρονικό βιβλίο ebook σε ψηφιακή μορφή 3Dbook - Συνταγές μαγειρικής Ηλεκτρονικό βιβλίο ebook σε ψηφιακή μορφή 3Dbook - Travel stories

Στιγμές ανείπωτης χαράς & ευτυχίας με το μωρό σας να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Κρατήστε τις για πάντα, σχολιάστε τις, μοιραστείτε τις με τους συγγενείς και φίλους σε ένα μοναδικό 3Dphotobook.

Συγκεντρώστε όλες τις συνταγές, τα tips και ό,τι άλλο έχει σχέση με τις μαγειρικές σας ικανότητες στο δικό σας βιβλίο μαγειρικής για να έχετε όπου κι αν βρίσκεστε τις συνταγές σας, να τις μοιράζεστε με φίλους και να απολαμβάνετε γεύσεις ονειρεμένες!

Ταξιδεύετε και ανακαλύπτετε νέα μέρη, νέους πολιτισμούς. Γεμίζετε χρώματα και συναισθήματα αλλάζοντας τις καθημερινές σας παραστάσεις. Και μετά? Κρατήστε τα όλα για πάντα στη μνήμη σας με το δικό σας travel story για να ξαναζείτε κάθε στιγμή!

Ζωντανέψτε τις παρουσιάσεις σας

Η πτυχιακή σας, έργο ζωής

Ποιήματα, Σκέψεις, Μικρές ιστορίες

Οι παρουσίασεις σας τώρα σε 3Dbook

Κάντε τη ακόμα πιό συναρπαστική

Γράφεται συχνά ότι σας εκφράζει. Τέλεια!

Ηλεκτρονικό βιβλίο ebook σε ψηφιακή μορφή 3Dbook - Ψηφιακές παρουσιάσεις Ηλεκτρονικό βιβλίο ebook σε ψηφιακή μορφή 3Dbook - Πτυχιακή εργασία Ηλεκτρονικό βιβλίο ebook σε ψηφιακή μορφή 3Dbook - Συγγραφικό έργο, μυθιστορήματα, ποιήματα

Δώστε μιά νέα διάσταση στις παρουσιάσεις και τις εργασίες σας, μετατρέποντάς τις εύκολα και απλά σε 3Dbook. Μοιραστείτε τη δουλειά σας με τους συνεργάτες σας και  εντυπωσιάστε τους πελάτες σας.

Έχετε διαβάσει χρόνια για να αποκτήσετε πτυχίο, μεταπτυχιακό ή και διδακτορικό. Και η διπλωματική σας εργασία ήταν καθοριστική. Τώρα μπορείτε να την κάνετε ακόμα πιο συναρπαστική, σε 3Dbook, με κίνηση και ζωντανές εικόνες.

Ασχολείστε με τη ποιήση, τη πεζογραφία ή απλώς σας αρέσει να μεταφέρετε τις σκέψεις σας στο χαρτί. Μήπως κρατάτε παντού σημειώσεις? Μεταφέρετε τώρα  σκέψεις και συναισθήματα σε μορφή 3Dbook, πάντα για προσωπική χρήση, και απολαύστε τα έργα σας στην οθόνη.

Ιδιώτες-Προς Πώληση

Δημιουργήστε τώρα το δικό σας βιβλίο και διαθέστε το online!

break

Δράση ή ρομάντσο...

Μαγειρεύετε συχνά?

Είστε εκπαιδευτικός?

Βάλτε τη φαντασία να δουλέψει για σας

Κερδίστε χρήματα από το χόμπυ σας!

Εκδόστε το βιβλίο σας και κερδίστε μόρια!

Ηλεκτρονικό βιβλίο ebook σε ψηφιακή μορφή 3Dbook προς πώληση στο 3Dbookstore - Μυθιστορήματα Ηλεκτρονικό βιβλίο ebook σε ψηφιακή μορφή 3Dbook προς πώληση στο 3Dbookstore - Συνταγές Μαγειρικής Ηλεκτρονικό βιβλίο ebook σε ψηφιακή μορφή 3Dbook προς πώληση στο 3Dbookstore - Εκπαιδευτικά βοηθήματα

Πλοκή για αστυνομικό μυθιστόρημα? Διορατικότητα για επιστημονική φαντασία? Συναίσθημα για ρομαντική νουβέλα? Όποιο κι αν είναι το ταλέντο σας αφήστε το ελεύθερο να δημιουργήσει τα best sellers της επόμενης γενιάς!

Μπορεί να μην είστε επαγγελματίας σεφ αλλά η κουζίνα είναι η μεγάλη σας αγάπη. Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις και την εμπειρία σας, συγκεντρώστε ιδέες και συνταγές και δημιουργήστε βιβλία μαγειρικής με την υπογραφή σας.

Εαν ανήκετε στον εκπαιδευτικό χώρο μπορείτε εύκολα και απλά να δημιουργήσετε βοηθήματα ή εργασίες με ανάλυση και παραδείγματα και να κερδίσετε μόρια, ενισχύοντας παράλληλα το εισόδημά σας μέσα από τη συγγραφική ιδιότητα.

Υγεία & Ομορφιά για όλους

Ειδικός σε θέματα Διατροφής?

Αγαπάτε τα παιδικά βιβλία;

ΟΙ γνώσεις σας γίνονται οδηγοί ομορφιάς

Έχετε άποψη, γνώση και επιμονή!

Με χρώμα, ταλέντο και παιδική ψυχή

Ηλεκτρονικό βιβλίο ebook σε ψηφιακή μορφή 3Dbook προς πώληση στο 3Dbookstore - Βιβλίο υγείας και ομορφιάς Ηλεκτρονικό βιβλίο ebook σε ψηφιακή μορφή 3Dbook προς πώληση στο 3Dbookstore - Συμβουλές διατροφής Ηλεκτρονικό βιβλίο ebook σε ψηφιακή μορφή 3Dbook προς πώληση στο 3Dbookstore - Παιδικά βιβλία

Είστε Αισθητικός, Σύμβουλος Ομορφιάς ή απλώς ασχολείστε επαγγελματικά με την ομορφιά. Καταγράψτε την εμπειρία σας δημιουργώντας το δικό σας 3Dbook και αυξήστε άμεσα τα έσοδα σας. Γιατί η ομορφιά δεν είναι απλώς μιά προσωπική υπόθεση!

Η διατροφή και οι σωστές συνήθειες δεν είναι μόμο θέμα βιβλίου και γνώσεων. Είναι κυρίως μιά στάση ζωής που πηγάζει από τη συνεχή γνώση, μελέτη και προσαρμογή. Αυτή τη γνώση μεταφέρετε τώρα εύκολα σε χιλιάδες αναγνώστες με το δικό σας 3Dbook.

Σας αρέσει να γράφεται παιδικά βιβλία, διηγήματα, μικρές ιστοριούλες, μεταφορικά κείμενα και γενικά ό,τι αφορά σε παιδιά; Δώστε πνοή στους παιδικούς ήρωες δημιουργώντας βιβλία για μικρούς και μεγάλους αλλά και για όσους νιώθουν πάντα παιδιά!

Όταν μιλάει η επιστήμη

Τα ταξίδια σας είναι τρόπος ζωής;

Φιλοσοφία, Πολιτική, Σχέσεις.

Business, Marketing, Πωλήσεις, Logistics...

Κάντε τα τώρα και τρόπο να ζεις!

Μοιραστείτε τη γνώση & τις απόψεις σας

Ηλεκτρονικό βιβλίο ebook σε ψηφιακή μορφή 3Dbook προς πώληση στο 3Dbookstore - Επιστημονικά Βιβλία Ηλεκτρονικό βιβλίο ebook σε ψηφιακή μορφή 3Dbook προς πώληση στο 3Dbookstore - Ταξιδιωτικοί οδηγοί Ηλεκτρονικό βιβλίο ebook σε ψηφιακή μορφή 3Dbook προς πώληση στο 3Dbookstore - Συγγραφικό έργο

Έχετε αποκτήσει γνώσεις και εμπειρία στον τομέα σας. Θεωρείτε ότι μπορείτε να μεταφέρετε την εμπειρία σας σε βιβλίο?Συγκεντρώστε τα όλα σε ένα, δημιουργήστε το δικό σας επιστημονικό 3Dbook και συμπληρώστε άμεσα το εισόδημά σας!

Εαν τα ταξίδια για εσάς είναι μεγάλες και μικρές συγκινήσεις, εάν σας αρέσει να καταγράφετε εικόνες και πληροφορίες, εάν ψάχνετε πέρα από τα προφανή και τα συνηθισμένα.. τότε είστε έτοιμοι για τον δικό σας ταξιδιωτικό οδηγό.

Ψυχολογικά – Φιλοσοφικά θέματα, Τέχνη, Γονείς & Παιδιά, Οικογένεια, Θρησκευτικά θέματα, Λευκώματα, Δοκίμια, Ημερολόγια και οτιδήποτε άλλο σας εκφράζει μετατρέπεται εύκολα σε 3Dbook για να έχουν πρόσβαση χιλιάδες αναγνώστες.