Δείγμα 3Dbook Company Profile Δείγμα 3Dbook Hotel Brochure Δείγμα 3Dbook Menu Δείγμα 3Dbook Newsletter

Δείγμα Company Profile

Δείγμα Hotel Brochure

Δείγμα Menu

Δείγμα Newsletter


Διαφημίστε το εστιατόριο, το bar ή το club σας σε χιλιάδες πελάτες με μόνο 0,10€ την ημέρα!

Εστιατόρια, Bar, Club... Αναδείξτε το menu σας! Έχετε δημιουργήσει έναν υπέροχο χώρο και ακόμα καλύτερες γαστρονομικές απολαύσεις; Αναδείξτε τα τώρα, δινόντας σε όλους τη δυνατότητα να ξεφυλλίσουν το menu σας και να το μοιραστούν με φίλους, ώστε να γίνουν πελάτες σας.

Είναι πολύ απλό!

Δημιουργήστε το δικό σας ηλεκτρονικό φυλλάδιο, online κατάλογο ή ηλεκτρονικό έντυπο της επιχείρησής σας(το εστιατόριο, το bar ή το club σας) σε μορφή 3Dbook και διαφιμήστε την επιχείρησή σας σε χιλιάδες πελάτες.

Περισσότερες ιδέες!

Περισσότερες ιδέες ηλεκτρονικών φυλλαδίων, online καταλόγων ή ηλεκτρονικών εντύπων για την επιχείρησή σας σε μορφή 3Dbook.

Προσελκύστε άμεσα νέους πελάτες αναδεικνύοντας τα έντυπά σας.

Έχετε επιχείρηση και σας ενδιαφέρει να την προωθήσετε εύκολα και οικονομικά? Με το 3Dbook χιλιάδες υποψήφιοι πελάτες θα ξεφυλλίσουν εντελώς δωρεάν online τα menu  και καταλόγους σας και θα μπορούν άμεσα να επικοινωνήσουν μαζί σας. Τόσο εύκολα και οικονομικά, όσο ένας καφές τον μήνα!

Ηλεκτρονικό διαφημιστικό φυλλάδιο, online κατάλογος ή ηλεκτρονικό έντυπο της επιχείρησής σας σε μορφή 3Dbook χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις.

Δεν υπάρχουν διαφημίσεις

Η χρήση του 3Dbook είναι απολύτως ελεύθερη και δεν υπάρχουν διαφημίσεις ή άλλες κρυφές προϋποθέσεις ή όροι χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που ανεβαίνει στο 3Dbook.gr το έντυπο ή ο κατάλογός σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παντού και να το μοιραστείτε με όσoυς εσείς επιθυμείτε.

Ανεβάστε το ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό που ήδη έχετε.

Ανεβάστε τον κατάλογο ή το έντυπο που χρησιμοποιείτε ήδη

Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει ήδη έτοιμο διαφημιστικό υλικό (έντυπο, κατάλογος, menu) που μπορείτε εύκολα να ανεβάσετε στο 3Dbook.gr. Έτσι έχετε κέρδος, αφού χωρίς επιπλέον κόστος διαθέτετε το δικό σας 3Dbook online, όπου μπορείτε με ένα απλό link να προβάλετε και στο δικό σας site.

Δημιουργία του δικού σας ηλεκτρονικού διαφημιστικού φυλλαδίου (e-brochure), online καταλόγου ή ηλεκτρονικού εντύπου σε μορφή 3Dbook με την βοήθεια των ειδικών.

Έχετε βοήθεια από ειδικούς

Σε περίπτωση που δεν έχετε έτοιμο υλικό, το 3Dbook βρίσκεται δίπλα σας για να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε την ιδέα σας. Οι επαγγελματίες γραφίστες, illustrators, κειμενογράφοι είναι στη διάθεσή σας για να σχεδιάσουν το εξώφυλλο ή τις εσωτερικές σελίδες του εντύπου σας. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε από τα έτοιμα templates για μιά πιό γρήγορη και οικονομική λύση.

Παρακολουθήστε την κίνηση του δικού σας 3dbook ηλεκτρονικού διαφημιστικού φυλλαδίου, online καταλόγου ή ηλεκτρονικού εντύπου.Παρακολουθήστε την «κίνηση» του δικού σας 3Dbook online 24/7

Διαθέτοντας το 3Dbook για δωρεάν ανάγνωση online, έχετε ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα να παρακολουθείτε αριθμητικά στοιχεία για τους αναγνώστες που το διάβασαν και βέβαια τις κινήσεις του ανταγωνισμού.

Μετατροπή του υλικού σας σε ηλεκτρονικό διαφημιστικό φυλλάδιο, online κατάλογο ή ηλεκτρονικό έντυπο 3Dbook με ελάχιστο κόστος.Ελάχιστο κόστος για τη μετατροπή σε 3Dbook και διάθεση μέσω του 3Dbookstore

Για κάθε έντυπο ή κατάλογο η ομάδα του 3Dbook.gr ασχολείται προσωπικά έτσι ώστε η μετατροπή να γίνει άψογη αισθητικά. Το κόστος για κάθε ψηφιακό έντυπο (39€), που προβάλλεται δωρεάν στους αναγνώστες αφορά τη φιλοξενία για 1 (ένα) χρόνο και ισχύει ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τις σελίδες του.

Με μια ματιά

Δημιουργήστε τώρα το δικό σας 3Dbook και διαφημιστείτε πρωτοποριακά!

  • Είναι το ψηφιακό έντυπο της νέας εποχής
  • Είναι διαθέσιμο online & offline
  • Χωρίς διαφημίσεις
  • Με ελάχιστο κόστος (0,10’€) /ημέρα