Αναδείξτε τις ιδέες σας με άμεσο οικονομικό κέρδος!

break

Είστε γραφίστας ή art director?

Είστε illustrator?

Είστε σκιτσογράφος?

Οι ιδέες σας έχουν μεγάλη αξία!

Εντυπωσιάστε με τις ικανότητές σας τώρα!

Το ταλέντο σας αξίζει χρυσάφι!

Είστε γραφίστας ή art director? Δημιουργήστε πρότυπα templates για ηλεκτρονικά βιβλία (e-books), templates για έντυπα, πρότυπα παρουσιάσεων. Είστε illustrator; Δημιουργήστε πρότυπα templates για ηλεκτρονικά βιβλία (e-books), templates για έντυπα, πρότυπα παρουσιάσεων. Είστε σκιτσογράφος; Δημιουργήστε πρότυπα templates για ηλεκτρονικά βιβλία (e-books), templates για έντυπα, πρότυπα παρουσιάσεων.

Δημιουργήστε έτοιμα πρότυπα templates για έντυπα, μπροσούρες, photobooks, βιβλία μαγειρικής, ταξιδιωτικούς οδηγούς κ.α. και διαθέστε τα online από το 3Dbookstore σε χιλιάδες αναγνώστες με άμεσο κέρδος.

Δημιουργήστε εξώφυλλα βιβλίων, templates για επιστημονικές παρουσιάσεις, ημερολόγια, κάρτες, εξειδικευμένα photobooks, παιδική εικονογράφηση και κερδίστε άμεσα από την πώλησή τους στο 3Dbookstore.

Δημιουργήστε ημερολόγια, photobooks, βιβλία με μικρές εικονογραφημένες ιστορίες, παιδικά και εκπαιδευτικά βιβλία, λευκώματα κ.α., αναδεικνύοντας το ταλέντο σας και κερδίστε άμεσα χρήματα από κάθε πώληση.

Είστε φωτογράφος σε γάμους?

Είστε φωτογράφος σε βαπτίσεις?

Είστε κειμενογράφος?

Οι πελάτες σας θα ενθουσιαστούν!

Οι γονείς θα ξετρελαθούν με την ιδέα!

Έχετε έναν λόγο παραπάνω!

Είστε φωτογράφος σε γάμους; Δημιουργήστε πρότυπα templates photobooks. Είστε φωτογράφος σε βαπτίσεις; Δημιουργήστε πρότυπα templates photobooks. Είστε κειμενογράφος; Δημιουργήστε εύκολα και απλά τα δικά σας μυθιστορήματα, νουβέλες, διηγήματα, ποιήματα σε μορφή 3Dbook και γίνετε εσείς ο εκδότης του εαυτού σας.

Δώστε στους πελάτες σας το προσωπικό τους 3Dbook, με μικρές και μεγάλες στιγμές από την γαμήλια τελετή, με την έμπνευσή σας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να το ξεφυλίζουν με φίλους και να μπορούν να το μοιράζονται με συγγενείς!

Καρέ καρέ μέχρι την κολυμπήθρα. Πολλές φωτογραφίες και μεγάλες συγκινήσεις. Δημιουργήστε για τους γονείς το δικό τους 3Dbook της βάπτισης για να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ψηφιακά τις μοναδικές στιγμές.

Γράφετε επαγγελματικά και μεταφέρετε τις σκέψεις και τις εμπνεύσεις σας στο χαρτί; Δημιουργήστε εύκολα και απλά τα δικά σας μυθιστορήματα, νουβέλες, διηγήματα, ποιήματα σε μορφή 3Dbook και γίνετε εσείς ο εκδότης του εαυτού σας.