CITROEN C5

Μερικά αυτοκίνητα αποκαλύπτονται με ένα απλό βλέμμα. Αυτό συμβαίνει και με το Citroen C5. Από την πρώτη στιγμή, έρχονται στο μυαλό σας οι λέξεις αίσθηση, ρευστότητα, συναίσθημα. Ευέλικτο σαν αιλουροειδές, αποδεικνύεται το ίδιο στιβαρό και μυώδες. Με όπλο την πρωτοποριακή σχεδίαση, αποτελεί το συνδυασμό της δημιουργικότητας και της παράδοσης της μάρκας με το λοχιόσημο. Η φαντασία υπερισχύει, βρίσκεστε μπροστά σε μια λιμουζίνα με χαρακτήρα. Με το Citroen C5 αποκτάτε περισσότερο από ένα αυτοκίνητο, αποκτάτε ένα στυλ ζωής. Έχει τα πάντα για να σας σαγηνέψει.

CITROEN C4-PICASSO

Το τεράστιο παρμπρίζ ξεπροβάλλει πάνω από το καπό και συνεχίζει μέχρι την οροφή, καθώς ενσωματώνεται αρμονικά στο δυναμικό προφίλ του αυτοκινήτου τονίζοντας την πλευρική γραμμή του αμαξώματος και προσδίδοντας ρευστότητα και ελαφρότητα στο σύνολο. Η κλίση της οροφής επεκτείνεται από την αεροτομή και προσθέτει δυναμισμό στο κομψό προφίλ. Η πίσω όψη προσδίδει στιβαρότητα και προδιαθέτει για τη μοναδική σταθερότητα και το εξαιρετικό κράτημα που το Citroen C4 Picasso προσφέρει στον οδηγό

CITROEN C4

Αρχικά, είναι απόλαυση να τη βλέπεις. Τα πάντα μέσα στη νέα
Citroen C4 είναι όμορφα, ραφιναρισμένα, περιποιημένα. Ένα απλό
βλέμμα στα μαλακά, αναπαυτικά και φιλόξενα καθίσματα μετα-
τρέπεται σε πρόσκληση για επιβίβαση. Και μετά, είναι απόλαυση να
τη ζεις, χάρη στην επιλογή των κομψών και πολυτελών υλικών στο
εσωτερικό, το επίπεδο της ακουστικής άνεσης και τους μεγά-
λους χώρους. Μέσα στη νέα CITROEN C4 όλα δημιουργούν ένα
αίσθημα άνεσης και ευφορίας.

CITROEN C3

Το Citroën C3 μοιάζει εξωτερικά με γυάλινη σφαίρα. Το παρμπρίζ Zenith, μια εντυπωσιακή γυάλινη επιφάνεια, καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της οροφής. Η φωτεινότητα στο εσωτερικό είναι εκπληκτική.Το VISIODRIVE, ένα τεχνολογικό κατόρθωμα, επιτρέπει σε όλους τους επιβάτες να γίνουν ένα με το τοπίο, μια εμπειρία που θα μετατρέψει όλα τα ταξίδια σε απολαυστική διαδικασία. Όντας συγχρόνως προστατευτική σφαίρα και οθόνη φωτός, το Citroën C3 σηματοδοτεί τον επιτυχημένο γάμο του γυαλιού και του μετάλλου, προκαλώντας νέες οδηγικές αισθήσεις.

RENAULT Scenic

Ακόμη πιο κομψή εμφάνιση! Όπως συμβαίνει και με όλους τους σύγχρονους άντρες, το Scenic και το Grand Scenic της Συλλογής 2011 προσέχουν πολύ τη λεπτομέρεια. Η κομψότητα είναι
προφανής εξωτερικά, με τις νέες ζάντες, τους μαύρους γυαλιστερούς εξωτερικούς καθρέφτες και ένα νέο, πολύ μοντέρνο λευκό περλέ χρώμα αμαξώματος. Στο εσωτερικό, το εκλεπτυσμένο
ταμπλό είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τα χρώματα των διακοσμητικών φιλέτων και των αεραγωγών. Σε συμφωνία με τις ανανεωμένες ταπετσαρίες, δημιουργούν μια αρμονική
ατμόσφαιρα. Το Scenic και το Grand Scenic αποπνέουν μια νέα, σύγχρονη ατμόσφαιρα, όποια και αν είναι η έκδοση. 
Ταξιδεύοντας με το Scenic ή το Grand Scenic οδηγείς στην εποχή σου.

Δήμων υγεία 21

Δήμων υγεία - Τεύχος 21 - Απρίλιος - Ιούνιος 2011. Τριμηνιαία ενημερωτική έκδοση του διαδημοτικού δικτύου υγείας & κοινωνικής αλληλεγγύης ΟΤΑ Το δίκτυο είναι πιστοποιημένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.). Στόχος του δικτύου που αριθμεί ήδη 129 Δήμους μέλη από όλη την Ελλάδα είναι να προσφέρει στους πολίτες κυρίως συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής με οργανωμένο, επαρκή και έγκυρο τρόπο.

Canadian

Canadian Έπιπλα Κουζίνας Η εταιρία μας, M & A Θεοδωρακόπουλος Ο.Ε., με διακριτικό τίτλο CANADIAN ΟΕ (CANADIAN & CO), δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου κουζίνας – ντουλάπας υπνοδωματίου – εσωτερικής πόρτας από το 1976. Η 35ετής εμπειρία των ιδρυτών, η αποτελεσματική οργάνωση, διαχείριση, και λειτουργία της επιχείρησης, το έμπειρο τεχνικό προσωπικό και τα διοικητικά στελέχη της, όπως και η συνεχής εξέλιξη και ενημέρωση στο είδος, έκαναν την εταιρία μας να συγκαταλέγεται στις πιο αξιόλογες επιχειρίσεις του κλάδου, αναγνωρισμένες από επώνυμους οίκους της Ιταλίας, και πλέον διακεκριμένος συνεργάτης τους.

Δήμων υγεία

Δήμων υγεία - Τεύχος 20 - Ιανουάριος-Μάρτιος 2011. Τριμηνιαία ενημερωτική έκδοση του διαδημοτικού δικτύου υγείας & κοινωνικής αλληλεγγύης ΟΤΑ Το δίκτυο είναι πιστοποιημένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.). Στόχος του δικτύου που αριθμεί ήδη 129 Δήμους μέλη από όλη την Ελλάδα είναι να προσφέρει στους πολίτες κυρίως συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής με οργανωμένο, επαρκή και έγκυρο τρόπο.

Γραμμή Ζωής

Τι είναι το SILVER ALERT; To SILVER ALERT είναι ένα οργανωμένο σύστημα άμεσης και έγκαιρης δημόσιας κοινοποίησης και μετάδοσης πληροφοριών, που αφορά την εξαφάνιση ηλικιωμένων, που πάσχουν από τη νόσο Alzheimer ή γεροντική άνοια, άλλες διανοητικές ή ψυχικές παθήσεις, ή είναι θύματα εγκληματικών ενεργειών. Αντιλαμβανόμαστε όλοι , ότι ειδικά για έναν ηλικιωμένο ο οποίος συνήθως ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή ή πάσχει από γεροντική άνοια ή Alzheimer κλπ, ο χρόνος είναι πολύτιμος. 

Με τη λειτουργία του SILVER ALERT και τη βοήθεια των ΜΜΕ και άλλων φορέων (Υπουργεία κλπ.) ο χρόνος έναρξης της αναζήτησης θα ελαχιστοποιηθεί και μπορεί να αποβεί σωτήριος.

The box travel

Τιμοκατάλογος Εξωτικοί Προορισμοί Απρίλιος-Οκτώβριος 2011

Η GS Travel s.a. είναι ένας ταξιδιωτικός οργανισμός με 32 χρόνια παρουσίας στον Ελληνικό χώρο. Με σκοπό την ουσιαστική και διαχρονική εξυπηρέτηση των πελατών μας βελτιώνουμε συνεχώς τις παρεχόμενες ταξιδιωτικές υπηρεσίες βάσει των εκάστοτε διεθνών εξελίξεων στο χώρο του Τουρισμού. Η προοδευτική αντίληψη, ο συνεχής εκσυγχρονισμός και η ευελιξία της διοίκησης σε όλα τα επίπεδα λειτουργούν ως μοχλός ανάπτυξης στην παραγωγή καινοτομικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Χρυσοβιτσιώτης έπιπλα

Η εταιρεία Χρυσοβιτσιώτης Design πάντα πιστή στη ποιότητα και τη συνέπεια που την διακρίνει, σας προσφέρει πρακτικές λύσεις για το σπίτι ή το εξοχικό σας, μέσα από την ανανεωμένη γκάμα προϊόντων της. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα και συνοδεύονται από εγγύηση πέντε ετών για την καλή λειτουργία των μηχανισμών. Ιδιαίτερη έμφαση έχουμε δώσει στη ραφή των καλυμμάτων με τις άριστες πρώτες ύλες και την υψηλή ραπτική. Μια εταιρεία, ένας καναπές για μια ζωή.

Kettler

Νέος κατάλογος KETTLER 2011
Η KETTLER βραβεύτηκε για 2η συνεχή χρονιά με τον τίτλο
“Πιο καινοτόμο Βrand 2010”στην κατηγορία του
εξοπλισμού fitness από το θεσμό PLUS X AWARD.

Αναζήτηση 3Dbooks