Δήμων υγεία 25

Δήμων υγεία - Τεύχος 25- Απρίλιος - Μαίος - Ιούνιος  2012. Τριμηνιαία ενημερωτική έκδοση του διαδημοτικού δικτύου υγείας & κοινωνικής αλληλεγγύης ΟΤΑ Το δίκτυο είναι πιστοποιημένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.). Στόχος του δικτύου που αριθμεί ήδη 129 Δήμους μέλη από όλη την Ελλάδα είναι να προσφέρει στους πολίτες κυρίως συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής με οργανωμένο, επαρκή και έγκυρο τρόπο.

Προσωπική Ευεξία Τεύχος 39

Μηνιαίο Ηλεκτρονικό Περιοδικό Καλής Κατάστασης  Τεύχος 39, Iούνιος 2012 που εκδίδεται στη Κύπρο. Επισκεφθείτε και τις ηλεκτρονικές μας σελίδες στο http://prosopikievexia.blogspot.gr/ και ανακαλύψτε νέους τρόπους για να ζείτε και να αισθάνεστε καλύτερα κάθε μέρα!

Ιατρικά & Oρθοπεδικά είδη Αποστολόπουλος Alfacare

Σας παρουσιάζουμε το νέο μας Κατάλογο Προϊόντων. Πλήρως ανανεωμένος, με πληθώρα νέων προϊόντων, απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου υγείας που αναζητούν μια ολοκληρωμένη σειρά ορθοπεδικών & lατροτεχνολογικών ειδών.
Η διαρκής αναζήτηση νέων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και οι συνεργασίες μας με τους γνωστότερους οίκους του κλάδου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Συνέπεια, αξιοπιστία, σωστή και άμεση εξυπηρέτηση αποτελούν για εμάς πρωταρχικούς στόχους σε κάθε μας συνεργασία.

Δήμων υγεία 24

Δήμων υγεία - Τεύχος 24- Ιανουάριος-Φεβρουάριος-Μάρτιος  2012. Τριμηνιαία ενημερωτική έκδοση του διαδημοτικού δικτύου υγείας & κοινωνικής αλληλεγγύης ΟΤΑ Το δίκτυο είναι πιστοποιημένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.). Στόχος του δικτύου που αριθμεί ήδη 129 Δήμους μέλη από όλη την Ελλάδα είναι να προσφέρει στους πολίτες κυρίως συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής με οργανωμένο, επαρκή και έγκυρο τρόπο.

Δήμων υγεία 23

Δήμων υγεία - Τεύχος 23- Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος  2011. Τριμηνιαία ενημερωτική έκδοση του διαδημοτικού δικτύου υγείας & κοινωνικής αλληλεγγύης ΟΤΑ Το δίκτυο είναι πιστοποιημένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.). Στόχος του δικτύου που αριθμεί ήδη 129 Δήμους μέλη από όλη την Ελλάδα είναι να προσφέρει στους πολίτες κυρίως συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής με οργανωμένο, επαρκή και έγκυρο τρόπο.

Δήμων υγεία 22

Δήμων υγεία - Τεύχος 22 - Ιούλιος-Σεπτέβριος  2011. Τριμηνιαία ενημερωτική έκδοση του διαδημοτικού δικτύου υγείας & κοινωνικής αλληλεγγύης ΟΤΑ Το δίκτυο είναι πιστοποιημένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.). Στόχος του δικτύου που αριθμεί ήδη 129 Δήμους μέλη από όλη την Ελλάδα είναι να προσφέρει στους πολίτες κυρίως συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής με οργανωμένο, επαρκή και έγκυρο τρόπο.

LIFO 27 Οκτωβρίου- 2 Νοεμβρίου

5 επίκαιρες συνεντεύξεις!
- Γιώργος Λάνθιμος
- Κώστας Βαξεβάνης
- Νίκος Περάκης
- Γιάννης Βαρελάς
- the six d.o.g.s team

ATHENS VOICE 3-9 Νοεμβρίου

ΘΕΜΑΤΑ
12 Αστυνομία, οδηγίες χρήσεως 
Της Σώτης Τριανταφύλλου
15 Η Ματίνα Στεβή στη Σύνοδο του Μεγάλου Κουρέματος
Του Παναγιώτη Μένεγου
16 Ο Αρίστος Δοξιάδης για τον Κοινωνικό Σύνδεσμο
Της Αγγελικής Μπιρμπίλη
18 Εκβιάζοντας τους Βαρβάρους Του Νίκου Γεωργιάδη
Στον κατήφορο της βίας Του Ανδρέα Παππά
20 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Των Σ.
Τσιτσόπουλου, Β. Ματζάρογλου
22 Athens Photo Festival 2011 Της Δήμητρας Τριανταφύλλου
24 Η Μπέτυ Αρβανίτη «διαβάζει» το ρόλο της στη «Φόνισσα»
28 Πλατεία Αγίας Ειρήνης Του Παναγιώτη Μένεγου

CITROEN NEMO COMBI

Το νέο Citroën Nemo Combi συνδυάζει την ελκυστική και λειτουργική του σχεδίαση με τον πολυχρηστικό του χαρακτήρα. Διατίθεται σε μια πλούσια γκάμα εκδόσεων η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την έκδοση XTR, που προσδίδει ένα περιπετειώδες και σπορ ύφος στο αυτοκίνητο. Αδιαμφισβήτητα δημιουργικό,ευέλικτο αλλά και οικονομικό, το Nemo είναι φτιαγμένο για την οικογένειά σας.

CITROEN BERLINGO

Το νέο Citroën Berlingo χαρακτηρίζεται από τη μοντέρνα και δυναμική του σχεδίαση. Το μεγάλο παρμπρίζ, τα μεγάλα πλαϊνά τζάμια, καθώς και οι γυάλινες επιφάνειες του Modutop® προσφέρουν άριστη ορατότητα και φωτεινότητα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ταυτόχρονα, το νέο Berlingo ξεχωρίζει για τη λειτουργικότητά του. Η εσωτερική σχάρα και το Modutop® νέας γενιάς αποτελούν εντυπωσιακές καινοτομίες που αναδεικνύουν τις πολυχρηστικές ικανότητες του αυτοκινήτου, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς ως προς την εργονομία και τη λειτουργικότητά του. Πρακτικό και ευχάριστο, το νέο Citroën Berlingo θα σας συνοδεύει σε κάθε σας δραστηριότητα.

CITROEN DS4

Tο Citroën DS4 έχει χαρακτήρα. Σε αυτό το αυτοκίνητο, η κομψότητακαι το σπορ πνεύμα συνυπάρχουν αρμονικά. Δυνατό του σημείο,η απόλυτη ισορροπία. Έντονο προφίλ και τονισμένες γραμμές. Η εμφάνισηαποτελεί από μόνη της μια περίτρανη απόδειξη της γεωμετρικής αρμονίας. Σχεδιασμός που αποτελεί ξεκάθαρη στυλιστική υπογραφή: το Citroën DS4φέρει τη σφραγίδα της μοναδικότητας.

CITROEN DS3

Η Citroen DS3 είναι το όνειρο κάθε σχεδιαστή. Δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο και εξάπτει αμέσως την επιθυμία. Ακόμα και όταν είναι σταματημένη, φαίνεται σαν να κινείται χάρη στο δυναμισμό που της προσδίδουν οι γραμμές της με έναν τρόπο κομψό και διακριτικό. Συμπαγής, αισθησιακή, αριστοκρατική, πάνταέτοιμη για δράση, αποτελεί την πεμπτουσία της καινοτόμου φιλοσοφίας της Citroen, της δημιουργικότητας και της τεχνολογίας της.

Αναζήτηση 3Dbooks